Iltavuoro

Iltaryhmissämme markkinoimme monenlaisia tuotteita: mm. ammattilehtiä ja kirjoja, harrastelehtiä, järjestöjäsennyksiä, sanomalehtiä, kerhoja ja sarjoja, maksu-tv -palveluita, sähköä jne. Kirjo on laaja. Myyjät keskittyvät kuitenkin aina vain yhteen tuotteeseen kerrallaan.

Kaikissa kampanjoissa on selkeä punainen lanka ja valittu kohderyhmä.

Tyypillinen iltatyöntekijämme on parikymppinen opiskelija, joka opiskelunsa ohessa tekee n. 3-4 työiltaa viikossa. Moni tekee iltatyötä myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät ”keikkaluontoisesti”, tehden pätkän silloin ja toisen tällöin.

Iltavuoron kampanjat ovat useimmiten helpompia kuin päiväryhmässä, joten vasta-alkajankin on helppoa päästä työhön kiinni.

Työajat ovat arkisin 16.10-20.40 ja lauantaisin 11.00-17.00. Työvuorot on mahdollista varata 2 viikkoa etukäteen.

 

”Jos vertaan Megalla työskentelyä muihin puhelinmyyntifirmoihin, joissa olen ennen Megalla aloittamista työskennellyt, niin suurimpana erona näen palkan. Ei ikäviä yllätyksiä palkkapäivinä, vaan raha tilille tulee aina ajallaan ja sentilleen oikein myyntieni mukaan. Kohderyhmät ei ole puhelinluetteloita, vaan valikoidut kohderyhmät takaavat sen, että tuote ja asiakkaat kohtaavat ja kauppoja syntyy. Tilauksia tehdessä myynti on aina asiakasystävällistä, meidän tulee kertoa aina ostavalle asiakkaalle tilaukseen liittyvät ehdot, niin että hän on niistä varmasti perillä. Kaupan jälkeen tulee hyvä mieli, kun tietää, ettei asiakas tunne itseään huijatuksi. Omaa työskentelyäni helpottaa se, että voin valita vuoroni itse.” – Minttu, opiskelija, työskennellyt Megassa 2 vuotta.

 

”Selailessani Mol.fi:n sivuja, klikkasin auki Suoramarkkinointi Mega Oy:n ilmoituksen, jossa haettiin osa-aikaista myyntivoimaa. Se, että saa valita omat työvuoronsa herätti kiinnostukseni ja päätin hakea töitä. Mieheni on vuorotyössä, ja ne illat kun hän on kotona lasten kanssa, puolestani minä suuntaan Megalle.  Koen, että tämä työ on minulle, suurperheen äidille kuin irtiotto arjesta. Koskaan ei ole tuntunut ikävältä lähteä töihin, vaan voisinkin sanoa rakastavani tehdä tätä. Aikuisten ihmisten kanssa käydyt keskustelut, niin luurin välityksellä, kuin kahvitauollakin tuo kivaa vaihtelua kotona höpöttävien 4-vuotiaiden kaksosten jutuille. Voiko tätä kutsua työksi, kun minähän käyn täällä vaan rentoutumassa.”
Anne, suurperheen äiti, työskennellyt Megassa 1,5 vuotta.

Tule meille töihin

Suoramarkkinointi Mega Oy on luotettava, pörssiyhtiö Alma Media Oyj:n omistama työnantaja.

Hae töihin ›