Mitä on myynti?

”Ei ole olemassa tuotetta, ennen kuin joku myy ja toinen ostaa. Hyvät myyjät ovat yritykselle täysin korvaamattomia.  He panevat tuotannon pyörät pyörimään ja hankkivat rahat, joilla yritys maksaa palkat ja verot ”  – Talouselämä

Myynti on läsnä kaikkialla. Myymme itse ja meille myydään.

Isän kertoessa lapselleen koulunkäynnin merkityksestä, hän myy. Kun lapsi haluaa lemmikkihamsterin, markkinoi hän ajatusta vanhemmilleen monin erilaisin tavoin. Kun poika haluaa tehdä vaikutuksen tyttöön, hän myy  – tai yrittää ainakin.

Myynti on vuorovaikutusta, oman ideasi viestimistä toiselle osapuolelle –  tavoitteenasi, että hän on kanssasi lopulta samaa mieltä.

 

 Myyntitaidosta on hyötyä – aina!

Myyntitaidosta on apua monessa tilanteessa; esim. hoitaessasi yleisiä asioitasi, miettiessäsi sopivaa supliikkia tulevalle tyttöystävällesi tai kertoessasi itsestäsi työhaastattelussa.

Liike-elämässä hyviä myyntitaitoja eivät suinkaan tarvitse vain alan ammattilaiset. Yritysten johtohenkilöt, poliitikot, esiintyjät, juontajat… Kaikilta heiltä, ja monilta muilta huippuammattilaisilta vaaditaan hyviä asioiden perustelu-, viestimis- ja vuorovaikutustaitoa – eli myyntitaitoja. Suurin osa yrittäjän ja johtajan myynnistä syntyy puhelimitse. Myynti on yleisin työtehtävä, jota tehdään monella ammattinimikkeellä.

Myynnillä saadaan asiat rullaamaan: ideat perille ja hyvät tuotteet ja palvelut kuluttajien käyttöön.

 

Mega on tulevaisuuden tähdelle loistava työpaikka!

Saat työkokemusta, josta  on varmasti hyötyä jatkossa. Menestyjällä on etenemismahdollisuuksia talon sisälläkin.

Lue lisää ›