Moni sanoo, että oikeanlaisten myyntiliidien löytäminen on vaikeaa.

Entäpä jos kokeilisit MEGAliidien tehoa?

Hyvien liidien löytäminen ja ostohalukkaan asiakkaan nopea palveleminen ovat avainasioita liiketoiminnassa. Tiedämme myös, että myyntiliidien laatu merkitsee vähintään yhtä paljon kuin niiden määrä. Näin omat myyntihenkilönne saavat parhaat tehonsa irti ja ajalleen vastinetta.

Myyntiliidimme ovat aina tarkoituksen mukaisesti kerättyjä ”kuumia liidejä”. Voimme varata asiakastapaamisen suoraan asiantuntijallenne, tarjota koekäyttöä tai kerätä prospektitietoja niistä asiakkaista, joita te voisitte palvella parhaiten.

Koulutetut myyntihenkilöt

Myyntihenkilömme ovat alan ammattilaisia. Tapamme ”lämmittää asiakkaat” on yksinkertainen, mutta jalostunut. Teemme aina pohjatyömme huolellisesti, jotta ymmärrämme varmasti liiketoimintanne perusteet ja tavoitteenne – ja sen miksi asiakkaan kannattaa ostaa juuri teiltä. Haluamme, että jokainen yhteydenotto koetaan positiivisena ja antaa hyvän ja aktiivisen kuvan yrityksestänne.

Kohderyhmät; asiakastietojen poimiminen, profilointi ja puhdistus

Tarkoituksen mukainen kohderyhmä on hyvän tuloksen kannalta yhtä tärkeää kuin osaava myyjä, hyvä tuote tai sujuva markkinointikonsepti. B-to-B –markkinoinnissa on oleellista tavoittaa lisäksi juuri Se oikea henkilö. Jos sinulla ei ole valmiita asiakastietoja, ei hätää: selvitämme ja rakennamme sinulle tarpeittesi mukaisen kohderyhmän.

Oikeiden valintojen lisäksi voimme toimia myös käänteisesti; eli poistaa halutusta kohderyhmästä esim. virheelliset tiedot tai olemassa olevat asiakkuudet. Puhelinnumeroiden päivitys onnistuu hetkessä. Kohderyhmä jalostuu myös soittotyön aikana: saat myyntiliidien lisäksi takaisin myös muut asiakaskommentit jatkojalostusta ja mahdollista uudelleenkäsittelyä varten.

Kontaktointi

Kontaktoimme puhelimitse suuren joukon potentiaalisia asiakkaitanne ja seulomme sieltä ne, joihin teidän kannattaa suunnata sen hetkiset suurimmat myyntivoimanne. Tuomme parhaat puolenne esiin, kartoitamme asiakkaan tilanteen ja ehdotamme tapaamista, koekäyttöä tms. Jätämme jokaisesta keskustelusta asiakkaalle hyvän mielen. Voimme halutessasi yhdistää puhelinkontaktointiin myös sähköpostikampanjan, jolla voimme lämmittää prospektia etukäteen, tai muistuttaa keskustelusta sen jälkeen.

Laadukas lopputulos:

Kun myyntikonsepti on yhdessä hiottu, niin vältymme yllätyksiltä. Asiakastapaamisia tekevät myyntihenkilönne tietävät tarkalleen sen, mitä asiakkaan kanssa puhelimessa on sovittu.

Anna meidän etsiä myyntiliidit puolestasi ja vapauta henkilökuntasi energia siihen, mitä he osaavat parhaiten.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!