Megan myynnillä mittavia tuloksia!

Myynti on kuin urheilua. Tulokset ovat helposti mitattavissa ja jyvät erottuvat nopeasti akanoista.

Harjoitus tekee mestarin. Ammattilaiset, jotka ottavat hommansa tosissaan ja harjoittelevat päivittäin, tekevät asioita joihin harrastelijat eivät pysty – myyvät nopeammin, enemmän ja laadukkaammin.

Menestyvän myynnin johtaminen vaatii systematikkaa, analyyttisyyttä sekä asiakkaiden ja toimeksiantajien tarpeiden ymmärtämistä.

Megassa myyntiä treenataan monipuolisesti päivittäin. Prosessit ovat hiottuja ja ammattimaisia; käytössä ovat alan parhaat työvälineet, osaavat myyjät ja valmentajat. Toiminta on joustavaa, nopeaa ja laadukasta.

Suoramarkkinointi Mega on v. 1986 perustettu Suomen johtava puhelimitse tapahtuvaan markkinointiin erikoistunut yritys. Toimimme Suomessa 17 paikkakunnalla ja lisäksi Baltiassa 18 toimiston voimin.

Kuulumme vahvasti kehittyvään Alma Media Oyj -konserniin Alma Talent -liiketoimintayksikköön. Alma Talent on monipuolinen mediaperhe, laaja-alainen tietopalvelu, tehokas liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä. Toiminta on monikanavaista ja kansainvälistä: päätuotteita ovat lehdet, kirjat, verkkopalvelut, tapahtumat ja koulutukset.

Alma Talentiin voi tutustua osoitteessa: www.almatalent.fi

Lue lisää:

Palvelut ›
Telemarkkinoinnin hyödyt ›
Usein kysyttyä puhelinmyynnistä ›

Ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voitte hyödyntää puhelinta markkinoinnissanne tehokkaimmin.